På jobb på stranda

Årets sommer har vært fylt av varme dager og mye sol og på disse dagene har strendene på Ulsnestangen og Svea vært populære for barn og unge, og da mediegruppen tok turen innom Ulsnestangen var Sajad og Jade i strandvert-crew'et til UngHadeland godt i gang med å arrangere aktiviteter. 

 

STRANDVERTER: Sajad og Jade jobber som strandverter på ulsnestangen strand.

 

Sajad (17) er fornøyd med jobben. Han liker å tilbringe tiden på stranda samt å spille volleyball med andre. Han sier det har vært mye aktivitet på stranda de dagene han har vært her.

 

FORNØYD: Tsineat (17) Er en av strandvertene på Svea. Hun er fornøyd med jobben og liker stemningen på stranda.

 

Hva synes du om jobben din som strandvert?

-Det er koselig og enkelt egentlig. Jeg og Nikki lager skikkelig god stemning for alle. Først og fremst spør vi om alle på stranda vil høre på høy og god musikk, og responsen er bare gøyal og alle svarer JA med en gang. Det synes de bare er koselig, og det bringer god stemning. Her og der kommer folk til oss, og spør om UngHadeland eller bare småsnakker om hva som helst. Det tenker jeg er kjempehyggelig og gjør dagen som strandvernet bedre.

Tsineat forteller videre at det er helt fantastisk å jobbe som strandvert for UngHadeland og sier at strandvert på Svea er drømmejobben. Hun synes det er fint at hun får tilbringe sommeren sin på en veldig morsom og koselig måte med så mange fine folk!

Tsineat forteller at hun fikk jobben ved at hun scrollet på Facebook og så stillingsutlysningen til UngHadeland. Tsineat mente jobbinlegget inspirerte henne veldig og var akkurat det hun ville drive med i sommer.

Strandvertene ruller når været er fint!

Publisert
20. juli 2021
Skrevet av
Nils Jørund Lieberg Stieng