Gigg i Gokk: Musikk, Mat, Kunst, Natur

Om arrangementet

Gigg i Gokk gjentar fjorårets utsolgte suksess med fantastiske artister, god stemning, lekker festivalmat og kunst i naturskjønne omgivelser på Åstjern i Brandbu.

TORA, Lars Bremnes, Blomst, Kvistum og DJ Petter Celius tar publikum med på en variert reise gjennom musikklandet fra rock og blues, via funk og catchy melodier, til viser og energisk kraft.

TORA er et fyrverkeri med sanger og gitarist Tora Dahle Aagård solid plantet i front. Aagård blir omtalt som norges største gitarstjerne i sin generasjon, og bandet kjennetegnes av hennes unike talent og lekne uttrykk.

Lars Bremnes er en folkekjær artist og låtskriver, også kjent for sine samarbeid med søsknene Ola og Kari Bremnes. Mange kjenner Lars fra programmene Hver gang vi møtes, og Stjernekamp.

Det river godt i fletta når energiske Blomst entrer scenen med sin uredde garasjepunk, og drivende rock på norsk. “Dette låter steintøft”, sier Aftenposten. Vi er helt enige!

Det er umulig å sitte stille når Kvistum begynner å rocke. Groovy og catchy, rock og sugende impro, og lettbeinte temaer fremført av duoen Lars Kvistum og Tom Arne Fossheim på henholdsvis keyboards og trommer.

DJ Petter Celius avslutter kvelden, og fyller skogen med energi og musikk som spenner seg mellom afrobeat til acid house og disco.

Begrenset antall billetter (både ordinære billetter og camping).

PRAKTISK INFO

Aldersgrense 18 år.
Dørene åpner kl 18.00, konsertstart kl 19:00.

Mat og drikke kjøpes på festivalområdet, medbrakt er ikke tillatt.

Ankomst for de som skal overnatte på campen er kl 17:00-18:00
Frokost serveres kl 9:00-10:00 på søndag.
Parkering er ved festivalområdet, og blir anvist ved ankomst.
Ta gjerne med et pledd å sitte på.

BILLETTER

Ordinær uten overnatting kr 545,-

Festivalbillett med camping i telt inkludert frokost kr 625,-

Festivalbillett med camping i bobil/campingvogn inkludert frokost kr 625,-

 

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.