Gigg i Gokk: Musikk, Mat, Kunst, Natur

Om arrangementet

Stein Torleif Bjella - Hedvig Mollestad Trio - Anton Ruud Trio - The Cavebones

MAGISK STEMNING I SKOGEN

Gigg i Gokk er en festival hvor den gode stemninga og naturen rammer inn musikken.

Stikkord for festivalen er: Musikk - Natur - Kunst - Mat

Konsertene oppleves i en stor lavvo ved dårlig vær. Overnatting er enten i medbrakt telt/bobil eller i hytter. Hvis du vil sove innendørs, må du bestille på forhånd. Send epost til: post@astjern.no

Åstjern er kjent for sitt kjøkken, og også i år lover vi sabla god festivalmat.

Åstjern ligger idyllisk til én mil inn i skogen fra Brandbu, og kun én time fra Oslo.

Aldersgrense er 18 år.

Dørene åpner kl 18, konsertstart kl 19.

 

ÅRETS ARTISTER

Stein Torleif Bjella
Bjella er en av våre aller største visekunstnere. Han leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. I. april 2020 kom Bjellas 6. soloalbum; «Øvre-Ål Toneakademi» som ble mottatt med strålende anmeldelser. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers: Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg.

Hedvig Mollestad Trio
Ding Dong. You’re Dead er trioens fantastiske tittel på det nyeste albumet, som kom i vinter. Og fantastisk var også anmeldelsene, med en rekke seksere og store ord. Men mest av alt er trioen et live-band. Med jazzy, rocka, tung beat, og pumpende bass, ispedd uventede musikalske sprell. Som vi gleder oss til å høre Hedvig Mollestad Trio langt til skogs!

Anton Ruud Trio
Anton Ruud gjør låtskriving til en kunst. Om selvopplevde, eller helt oppdiktede, historier. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, tar deg med til mørke barer såvel som skogen og fjellet. På Gigg i Gokk stiller han med et trioformat med blant annet sin faste våpendrager Arne Skagen på gitar. Her blir det magi i skogen.

The Cavebones
The Cavebones er, og har alltid vært, en vilt live-band med eksentriske kostymer og teatralske opptredener. Har du sett dem, glemmer du det aldri. En uhemmet orgie av sceneantrekk og personligheter hvor 50-tallets rockabilly, 60-tallets garage and 70-tallets punk tar helt av! The Cavebones er: Jo Espen Johansen, Kåre Pedersen, Dag F. Gravem, Theodor Kristensen og Freddy Blomberg.

 

Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.