Hermundstadfestivalen

Om arrangementet

Velkommen til konsert og forestilling med kjente artister og allsang. «Norges Ultimate Entertainer» - Rita Eriksen - fremfører sangene til Bjørn Anders Hermundstad. Hun får god hjelp av Trond Amlie fra Trøste & Bære og en lang rekke andre musikere og artister. Konferansier vil være skuespiller Mads Henning Skar-Jørgensen.

Merk at det er samme forestilling som spilles både lørdag og søndag. For fullstendig program, gå til Hermundstadfestivalen.no. Der kan du også nominere kandiater til Hermundstadprisen!

Program i kultursalen

Lørdag 13. november blir det en mottakelse i foajeen før konserten, med avduking av Bjørn Tore Stokkes portrettfotografi av Bjørn Anders Hermundstad. Blandakoret Nos Alter synger under mottakelsen. 

Søndag 14. november blir det en prisseremoni i foajeen før konserten, hvor kandidatene til Hermundstadprisen presenteres. Vestre Gran Blandede Kor synger.

Artister

Rita Eriksen kan smykke seg med tittelen «Norges Ultimate Entertainer», etter at hun gikk til topps og vant NRKs Stjernekamp i 2012. I tillegg til Eriksen og Amlie, blir det flere kjente fjes å se på scenen. Tom Rønningsveen, fra Dokka, er kapellmester. Han har spilt med «alle» fra Wenche Myhre og Jahn Teigen til Trine Rein og Jens Wendelbo. I mange år var han også Trøste & Bæres kapellmester, og han spiller også på Hermundstads siste plate. Grand Prix-vinner Merethe Trøan blir å finne i koret, men hun vil også fremføre en sang. Det samme gjelder PUST-vokalist og Spellemann-vinner Håvard Gravdal. Felespiller Hege Rimestad jobbet som låtkrydrer for Hermundstad ved mange anledninger. Hun blir også å se på scenen. Og til og med rockegruppa 018, med Black Metal-stjernen Ingar Amlien, vil gjøre en liten gjesteopptreden.

Siste mulighet til å høre Trøste & ...
– Dette blir både morsomt og merkelig, sier Trond Amlie, alias Trond Trøste. Han har ikke stått på scenen siden en konsert han og Barry Bære holdt i 2015. Amlie understreker at dette ikke blir en Trøste & Bære-konsert, men lover likevel at det blir smakebiter på flere av de kjente sangene. Han sier at han til og med har vært litt i tvil om det er riktig å gå på scenen uten Bjørn Anders, men trøster seg med at det er for en god sak. – Hvis jeg kan bidra til at sangene hans lever videre, skulle det bare mangle, avslutter Amlie.

Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Refusjonsgaranti
Billettene selges som om Hadeland kultursal vil ha normal publikumskapasitet. Må vi mot formidning redusere antall billetter, så vil de som kjøpte først få tilbudet om å beholde billetten sin. Om arrangementet blir avlyst, flytta eller du av personlige årsaker ikke kan benytte billetten på grunn av Covid-19, så garanterer vi refusjon om du ber oss om det. Har du handla eBillett på forhånd så går det raskt å få pengene tilbake!

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.