Klubbkveld #2: Lewi Bergrud, Barske karer, Eystein Hagen med band

Om arrangementet

Hadelandsrock har lange tradisjoner og fostra artister som Kåre and the Cavemen, Hjerterknekt, Øsekara, Trøste & Bære og mange flere. Hadeland kultursal rigger om til klubbkveld med lokale artister av nyere dato, men som også har markert seg utenfor regionen. ID: 18 år pga. skjenkebevilling.

 

På scena:

Den andre klubbkvelden i Hadeland kultursal byr på Barske karer, bestående av velkjente, lokale navn som Stig Fallingen (gitar), David Sitkin Røsler (trommer), Wegar Molund (bass), Stig Gundersen (gitar) og Bjørn Tømte (vokal). Arne Martinussen på keys er alltid sidemann i studio og live.

Eystein Hagen er kjent som poet, trubadur, låtskriver og tusenkunstner, som bor og driver Åstjern, et sted fylt av musikk, mat, kunst og natur. På klubbscena i kultursalen presenterer han kveldens store overraskelse: release på den nye plata!

Lewi Bergrud er en artist i ordets rette forstand, som denne kvelden både stiller som sidekick til Eystein Hagen og med eget band. Ikke trenger han å reise langt heller. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han over 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger». Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt publikum og publikum fortjener Lewi.

 

 

Praktisk info:

Klubbkveld betyr at vi rydder vekk amfiet og bygger blackbox på gulvet. Det betyr nærhet til scena, og nå som koronarestriksjonene er oppheva, et variert utvalg stå- og sitteplasser. Det blir småbord og langbord og ståbord og barkrakker nok til alle, men ingen nummererte eller faste plasser og heller ikke forbud mot mingling. Det blir naturlig nok også et eget barområde og ikke lenger bordservering. Konseptet medfører et begrenset antall plasser.

Bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Refusjonsgaranti
Om arrangementet blir avlyst, flytta eller du av personlige årsaker ikke kan benytte billetten likevel, så garanterer vi refusjon om du ber oss om det. Har du handla eBillett på forhånd så går det raskt å få pengene tilbake!

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.