KNUT MARIUS 2023 – Turbo Tour Volum II

Om arrangementet

Tradisjonen tro presenterer Hadeland kultursal stolt Norges Ultimate Entertainer og vinner av Stjernekamp: Knut Marius Djupvik. Nå med nytt album på norsk og ny turné!

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. 

Kjærlighet er et tema det er skrevet om mange ganger. Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. Både i fortid og nåtid. Etter å ha gått gjennom følelser og tanker som finnes i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst én av låtene måtte handle om kjærlighet. 

Stor kjærlighet kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du noen gang har vært. Låtene har også plass for mellommenneskelige relasjoner, det er en dønn ærlig artist, som nå legger innsiden av sjela inn i de nye låtene. Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten. 

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen,  og vi unner alle en lytt på resultatet!

Hør og se musikkvideo til «Kan du hjelpe me å hjelpe» og  «He du prøvd å elske» eller den nyeste singelen «Ærlig».

På scena: 
Vokal: Knut Marius Djupvik:    
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

 

Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.