Nordic Tenors - Classics

Om arrangementet

Høsten 2021 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics».

Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og frem til i dag. Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.
 
YouTube: https://www.youtube.com/user/clarkbattwingen
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2oYkhGSHICR2on9Vm91zV4?si=JSPJXsaoS5CPHYya5Rw82g
Facebook: https://www.facebook.com/nordictenors/
Instagram: https://www.instagram.com/nordic_tenors/

Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!
Klikk her for mer informasjon om smittevern, korona-regler og billetter til arrangementet.

Refusjonsgaranti
Om arrangementet blir avlyst, flytta eller du av personlige årsaker ikke kan benytte billetten på grunn av Covid-19, så garanterer vi refusjon om du ber oss om det. Har du handla eBillett på forhånd så går det raskt å få pengene tilbake!

Nyhetsbrev på e-post
Meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for å få kulturnyheter fra Hadeland og invitasjon til forhåndssalg av billetter og andre gode tilbud før de fleste andre.