Sommerdag på Hadeland

Om arrangementet

«En sommerdag på Hadeland» er en ide Asle Beck har hatt i mange år. Med skrivestue i nærheten av Brovoll skisenter har han brukt mange timer til rekreasjon og ettertanke i området, og en ide om å lage en dag i skogen med norsk musikk har vokst frem. 

Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på. Låtene til Asle Beck har på bare litt over 12 år som artist over 10 millioner nedlastinger, lyttinger og viewspå Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist. Han ga i 2014 ut plate nummer to ”Gikk så stille forbi” til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer deriblant hos nitimen på P1.

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og utsolgte konserter og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

7. August 2021 tar han med seg kollegaer fra norsk musikk og vil gjennom 6-7 timer gi deg en unik opplevelse med naturen som bakteppe. Her blir det ikke plastikktelt eller sølvbestikk.  Her sitter man på bakken med medbrakt sitteunderlag eller pledd, kjøper litt kortreist mat og drikke i serveringsområdet og nyter nærhet til natur med norsk musikk på sitt beste.

Billettpris: 495 ink avgift
Dato: Lørdag 7 august 2021
Sted: Brovoll Skisenter Lunner
Tid: Arena åpner kl 15:00
Konsertstart: 17:00
Ferdig kl 23:00