Prøv kulturskolen gratis

UKM-UKA er en gratis mulighet til å prøve dans, rockeband, kreativt skriveverksted, teater, visuell kunst, slagverk, ukulele og blåseinstrumenter - eller øve mer på det du allerede liker å gjøre!

UKM-UKA varer fra 2. til 6. august og avsluttes med en mønstring hvor alt fra uka skal vises frem.

Formålet med UKM-UKA er å samle barn og unge som har interesse for kunst og kultur og å åpne en verden av nye muligheter for de som ønsker å utvikle sitt talent, eller ønsker å prøve ut noe som kan bli en ny hobby.

For de som ønsker å melde seg på, men tror det er for sent, forteller Hadeland kulturskoles rektor, Anders Blystad, at det er ledige plasser på alle aktiviteter, utenom keramikkverkstedet på Lunner.

Videre forteller han at det ikke trengs noe kunnskap eller utstyr for å delta, med unntak av litt musikkferdigheter på enkelte av kursene. Målgruppen for UKM-UKA er 5.-10. klasse, men unntak kan gjøres hvis ikke kursene ministryk og sommeruke med musikk passer bedre å delta på.

 

UKM-UKA: Ung Kultur Møtes er en arena, som lokalt arrangeres av Hadeland kulturskole, som en mulighet til å prøve og øve på ulike kunst- og kulturuttrykk og vise det frem for et publikum. 

 

Publisert
28. juli 2021
Skrevet av
Nils Jørund Lieberg Stieng