Spørsmål og svar

Velkommen tilbake til Hadeland kultursal, Brandbu kino og en rekke andre arrangementer over hele Hadeland!

 

Vask hender - hold avstand - bestill eBillett på forhånd!

Billetter bør kjøpes på forhånd, og på de fleste arrangementene vil det ikke være mulig å kjøpe billett i døra.

Hvis du bestiller flere enn én billett er det viktig at du kun bestiller for medlemmer av samme gruppe med nærstående personer. Smittevernreglene tilsier at bare personer som omgås til vanlig kan sitte sammen og at vi har registrert navn og kontaktinformasjon på en ansvarlig person for gruppa.

Ved nummererte seter vil billettsystemet sørge for at det er ledige seter mellom hver gruppe. Ved unummererte billetter vil personalet på stedet følge deg til faste, tilviste plasser og passe på at det holdes tilstrekkelig avstand blant publikum.

Når du ankommer arrangementet er det viktig å overholde god hånd- og hostehygiene.

Hvis du har luftveissymptomer eller er syk skal du holde deg hjemme.

Myndighetene oppfordrer i noen tilfeller publikum til å ikke krysse kommunegrensene for å delta på arrangementer. Disse og andre smittevernregler og -tiltak kan gjøre at betingelsene for billettsalg endrer seg. Merk derfor at vi innfører refusjonsgaranti på en rekke arrangementer.

 

Refusjonsgaranti

Noen arrangementer i Hadeland kultursal har refusjonsgaranti i forbindelse med Covid-19. Dette vil være opplyst under informasjonen om det enkelte arrangement på KulturHadeland.no.

 

Kiosk og alkoholservering

Kultursalen tilbyr enkle kioskvarer for salg over disk. Alkoholservering i forbindelse med enkelte arrangementer må forhåndskjøpes i nettbutikken sammen med billetten din. Dette skyldes gjeldende smittevernregler som pålegger oss å servere alkoholholdig drikke på plassen din inne i salen. I mange tilfeller vil det ikke være alkoholsalg i forbindelse med arrangementet.

 

Avlyst eller flyttet arrangement?

Les mer om hva som skjer med din billett her: https://ebillett.no/corona

 

Bruk eBillett

eBillett er en billett kjøpt på nettsiden vår eller med mobil- appen «eBillett». Ved inngangen til ditt arrangement viser du bare frem billetten på mobilen. Du kan også vise en utskrift av billetten din om du foretrekker det, men laster du ned mobil-appen og logger deg inn med samme e-post-adresse som du brukte for å kjøpe billett på nettsiden, så er du sikker på at du alltid har billetten tilgjengelig.

 

Svar på mange spørsmål finner du her:

https://ebillett.no/help

Du kan også sende e-post til post@ebillett.no - hjelpetjenesten har utvidet åpningstid og kan bistå med ting som at:

  • Du har valgt feil forestilling og ønsker å bytte til den rette.
  • Du finner ikke igjen billettene din.
  • Du utførte kjøpet uten brukerkonto/profil og ønsker å få lagt billettene inn på brukerkontoen/profilen din hos eBillett.no.
  • Du var uheldig og skrev inn feil i e-post-adressen din da du handlet eller ønsker å bytte til din nye e-post-adresse.
  • Du er usikker på om kjøpet ble fullført.

Dersom ditt kjøp ble fullført, men uten at du har mottatt kvittering på e-post, så kan du henvende deg til post@ebillett.no for å få tilsendt billetten på nytt.

 

Billettautomat

Billettautomaten på biblioteket i Gran er det eneste stedet du kan kjøpe billett ved personlig oppmøte.

 

Billettskranker

Billettskranken i kultursalen og på kinoen åpner én time før forestilling, men det vil som regel ikke være mulig å kjøpe billetter. Andre arrangementer kan ha andre servicetilbud.

 

Ledsagerbevis

Hadeland kultursal og Brandbu kino aksepterer ledsagerbevis. Vi tilbyr inntil 5 ledsagerbilletter per forestilling. Ledsagerbilletter kan kun bestilles sammen med minst 1 betalbar billett og selges på ordinær måte på internett, i billettautomaten og i billettskrankene. Det er kun unntaksvis mulig å reservere ledsagerbillett per telefon eller e-post.

 

Aldersgrenser

Aldersgrenser på kino og i forbindelse med servering av alkoholholdig drikke er strengt regulert. Alle kinofilmer vil være merket med aldersgrense. Hvis et arrangement i kultursalen har aldersgrense også ved inngangen, så vil arrangementet være merket med ID: 18 år.