Spørsmål og svar

Velkommen til Hadeland kultursal, Brandbu kino og en rekke andre arrangementer over hele Hadeland!

 

Vask hender - hold avstand om du vil - bestill eBillett på forhånd!

Billetter bør kjøpes på forhånd, og på de fleste arrangementene vil det ikke være mulig å kjøpe billett i døra.

Når du ankommer arrangementet er det viktig å overholde god hånd- og hostehygiene og bruke munnbind i situasjoner hvor det er vanskelig å holde avstand, f.eks. inn/ut av salen.

Forøvrig gjelder de til enhver tid vedtatte nasjonale eller regionale smittevernreglene, slik som at publikum skal sitte på annethvert sete når setene er fastmontert, begrenset antall tilstedeværende, ol.

Hvis du har luftveissymptomer eller er syk skal du holde deg hjemme.

 

Kiosk og alkoholservering

Kultursalen tilbyr enkle kioskvarer for salg over disk. Alkoholservering i forbindelse med enkelte arrangementer bør forhåndsbestilles.

 

Svar på mange spørsmål finner du her:

https://ebillett.no/help

Du kan også sende e-post til post@ebillett.no - hjelpetjenesten har utvidet åpningstid og kan bistå med ting som at:

  • Du har valgt feil forestilling og ønsker å bytte til den rette.
  • Du finner ikke igjen billettene din.
  • Du utførte kjøpet uten brukerkonto/profil og ønsker å få lagt billettene inn på brukerkontoen/profilen din hos eBillett.no.
  • Du var uheldig og skrev inn feil i e-post-adressen din da du handlet eller ønsker å bytte til din nye e-post-adresse.
  • Du er usikker på om kjøpet ble fullført.

Dersom ditt kjøp ble fullført, men uten at du har mottatt kvittering på e-post, så kan du henvende deg til post@ebillett.no for å få tilsendt billetten på nytt.

 

Avlyst eller flyttet arrangement?

Les mer om hva som skjer med din billett her: https://ebillett.no/corona

 

Bruk eBillett

eBillett er en billett kjøpt på nettsiden vår eller med mobil- appen «eBillett». Ved inngangen til ditt arrangement viser du bare frem billetten på mobilen. Du kan også vise en utskrift av billetten din om du foretrekker det, men laster du ned mobil-appen og logger deg inn med samme e-post-adresse som du brukte for å kjøpe billett på nettsiden, så er du sikker på at du alltid har billetten tilgjengelig.

 

Billettautomat

Billettautomaten på biblioteket i Gran er avviklet. Det eneste stedet du kan kjøpe billett ved personlig oppmøte er i billettskrankene (se under).

 

Billettskranker

Billettskranken i kultursalen og på kinoen åpner én time før forestilling. Merk at billetter vi selger til arrangementer på andre steder kan ha andre åpningstider.

Står du helt fast med bestilling av billetter på internett eller i mobil-appen, sjekk våre hjelpesider

 

Ledsagerbevis

Hadeland kultursal og Brandbu kino aksepterer ledsagerbevis. Vi tilbyr inntil 5 ledsagerbilletter per forestilling. Ledsagerbilletter kan kun bestilles sammen med minst 1 betalbar billett og selges på ordinær måte på internett og i billettskrankene. Det er kun unntaksvis mulig å reservere ledsagerbillett per telefon eller e-post.

 

Aldersgrenser

Aldersgrenser på kino og i forbindelse med servering av alkoholholdig drikke er strengt regulert. Alle kinofilmer vil være merket med aldersgrense. Hvis et arrangement i kultursalen har aldersgrense også ved inngangen, så vil arrangementet være merket med ID: 18 år.