Spørsmål og svar

Velkommen til Hadeland kultursal, Brandbu kino og en rekke andre arrangementer over hele Hadeland!

 

Bruk eBillett - last ned mobilapp!

eBillett er en billett kjøpt på nettsiden vår eller med mobil- appen «eBillett». Ved inngangen til ditt arrangement viser du bare frem billetten på mobilen. Du kan også vise en utskrift av billetten din om du foretrekker det, men laster du ned mobil-appen og logger deg inn med samme e-post-adresse som du brukte for å kjøpe billett på nettsiden, så er du sikker på at du alltid har billetten tilgjengelig.

 

Svar på mange spørsmål finner du her:

https://ebillett.no/help

Du kan også sende e-post til post@ebillett.no - hjelpetjenesten har utvidet åpningstid og kan bistå med ting som at:

  • Du har valgt feil forestilling og ønsker å bytte til den rette.
  • Du finner ikke igjen billettene din.
  • Du utførte kjøpet uten brukerkonto/profil og ønsker å få lagt billettene inn på brukerkontoen/profilen din hos eBillett.no.
  • Du var uheldig og skrev inn feil i e-post-adressen din da du handlet eller ønsker å bytte til din nye e-post-adresse.
  • Du er usikker på om kjøpet ble fullført.

Dersom ditt kjøp ble fullført, men uten at du har mottatt kvittering på e-post, så kan du henvende deg til post@ebillett.no for å få tilsendt billetten på nytt.

 

Billettskranke

Den eneste muligheten for å kjøpe billett på andre måter enn nettsiden og mobil-appen er i billettskranken i kultursalen og på kinoen. Kinoen er åpen 1 time før hver forestilling, mens kultursalen vil ha variert åpningstid. Ikke alle arrangementer har bemannet billettskranke. 

 

Ledsagerbevis

Hadeland kultursal og Brandbu kino aksepterer ledsagerbevis. Vi tilbyr inntil 5 ledsagerbilletter per forestilling. Ledsagerbilletter kan kun bestilles sammen med minst 1 betalbar billett og selges på ordinær måte på internett og i billettskrankene. Det er kun unntaksvis mulig å reservere ledsagerbillett per telefon eller e-post.

 

Kiosk og alkoholservering

Kultursalen tilbyr enkle kioskvarer og øl/vin for salg over disk. Enkelte arrangementer tilbyr forhåndsbestilling.

 

Aldersgrenser

Aldersgrenser på kino og i forbindelse med servering av alkoholholdig drikke er strengt regulert. Alle kinofilmer vil være merket med aldersgrense. Hvis et arrangement i kultursalen har aldersgrense også ved inngangen, så vil arrangementet være merket med ID: 18 år.