Musikkfestivalen Gigg i Gokk

Om arrangementet

Musikkfestiavlen Gigg i Gokk på Åstjern i Brandbu gjenoppstår med kule artister, avslappet atmosfære og smakfull festivalmat i naturskjønne omgivelser. Muligheter for overnatting.

Gigg i Gokk er festivalen hvor den gode stemninga og skogen rammer inn musikken. 

Med Sløtface, Ask Carol, Cocktail Slippers, Tove Bøygard og djPetter Celius vil skogen rocke, svinge, overraske og sjarmere. 

Sløtface
Pop-rockerne i Sløtface har i årevis jobbet beinhardt for å gi publikum energiske rockeshow og allsangvennlige bangers. Live kan du glede deg til helt nye låter, gamle låter fra hele katalogen, et stjernelag av musikere på scenen og en energi-innsprøyting du sent vil glemme. 

Ask Carol
Musikken til den alternative indie rock-duoen Ask Carol går fra intenst, røft og slemt, til intimt og vakkert. Ask Carol har en mystisk sound, og er blitt sammenlignet med artister som The Kills, The White Stripes og The Yeah Yeah Yeahs, men de har sin egen svært karakteristiske stil. 

Cocktail Slippers
Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband med stadion-rockelåter og ville visuelle sceneantrekk. På bandets siste album finner man sterke tekster og en forfriskende blanding av garagerock og 70-talls glamrock, med tydelige spark til andre tidsepoker. 

Tove Bøygard
Tove Bøygard har gitt ut ni plater, hvor samtlige har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Grunnsteinen i musikken er bunnsolide tekster på hallingdialekt, og sterke melodier. Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i anmeldelser.

djPetter Celius avslutter kvelden, og fyller skogen med energi og musikk som spenner fra afrobeat til acid house og disco.

LES mer om artistene og festivalen på https://astjern.no/festivalen-gigg-i-gokk

PRAKTISK INFO
- Begrenset antall billetter
- Stedet er Åstjern i Brandbu, klikk her for veibeskrivelse.
- Aldersgrense 18 år.
- Overnatting med telt/bobil/hengekøye, på anvist område.
- Dørene åpner kl 17.00, konsertstart kl 18.00.
- Ankomst for dem som skal overnatte på campen er kl 13-14, eller kl 16.30-17.
- Mat og drikke kjøpes på festivalområdet, medbrakt er kun tillatt i campen.
- Parkering er ved festivalområdet, og blir anvist ved ankomst.
- Det anbefales å ta med egen stol og et pledd.