Utleie kinoen

Brandbu kino egner seg godt til ulike typer arrangementer. I tillegg til kinosalen har vi foajeen, møterom for 15 personer og klubblokalet i etasjen under - også kjent som jazzklubben. Det er mulig å leie lokalene både for åpne og lukkede arrangementer, med og uten servering eller teknisk utstyr for lyd, lys og bilde.

Kinobursdag

Brandbu kino tilbyr bursdagsfeiring i våre lokaler. I tillegg til kinofoajeen har vi et klubblokale i etasjen under, hvor dere kan dekke til egen servering. Normalt tilbyr vi kinobursdag på alle dager med barneforestilling. Prisen vil variere noe avhengig av billettprisen på den aktuelle filmen. Vi spanderer liten popcorn ved kjøp av minst 10 kinobilletter og valgfri drikke.

Bestillingsfrist for å ha kinobursdag med egen servering i våre lokaler i tilknytning til en ordinær barneforestilling, er 14 dager. Ønsker du kinobursdag i tilknytning til ordinær barneforestilling, uten å dekke til egen servering, så er det bare å melde fra senest dagen før, så lenge det er ledige plasser i salen.

Kontakt kinosjef Torstein Nybø på e-post post@kulturhadeland.no.

Leie av lokalene

Eksempler på arrangementer som har vært avholdt på Huset i Brandbu er lukkede kinoforestillinger, mottakelser, foredrag, teaterforestillinger, konserter og kinobursdager.

Forespørsel om leie kan rettes til kinosjef Torstein Nybø på e-post post@kulturhadeland.no.

Gran kommunes prisliste for utleie finner du her.

Egne arrangementer

Brandbu kino arrangerer med ujevne mellomrom egne arrangementer i tilknytning til spesielle filmer. Dette kan være premierefester, filmsnakk, aktiviteter for barn og lignende. Følg med på nyheter fra Brandbu kino og Facebook-siden vår. Du kan også melde deg på nyhetsbrev på e-post.